Elliot – Windisle Nicholas 2006-2019

SE UCH, SE VCH & 2:a Årets Wheaten Allround 2011

År 2006 följde jag min kompis Susanne till kennel Windisle, för hon skulle ha en tik från N-kullen, efter Windisle Champagne (Skumpan). Jag skulle inte ha någon hund, men varje gång vi kom dit var det en valp som kröp upp i min famn och tittade på mig som om jag var världens bästa! Så hur gick det – jo vi blev ägare till en ny lite stjärna. Elliot och Balder var riktigt mysiga ihop. Det fungerade bra från första stund, eller nåja, från några dagar när Balder klivit ner från soffan. Han ville inte alls gå på golvet där den där valpen var.

Från första början följde mig Elliot vart än jag gick. Om familjen undrade var jag var, så kollade de bara var Elliot var, för då var jag i närheten. Han blev med tiden också den perfekta barnvakten och uppfostrare till min nästa 2 hundar; Oscar och Almus.

Han lyckades också bra i tävlingssammanhang. 2011 blev han 2:a i Årets Wheaten Allround och 5:a i Årets Wheaten Utställning.

Elliot var far till 3 kullar på kennlarna Conor’s, Whilizias och Vassvikens.

Bild från när Elliot blev svensk utställningschampion.

Fler bilder kommer…