Boken om Alfhild Axelson är äntligen här!

Äntligen, efter flera års skrivande och sökande i arkiv, ja inte i sträck förstås, har min bok om Alfhild Axelson kommit i tryck. Jag är så glad att den är klar och att jag kan dela med mig av den skrivargärning som Alfhild gjorde! Hon skrev hundratals artiklar om Piteå och dess invånare och hon skrev böcker – och nu äntligen finns hennes eget liv samlat i denna bok. Boken bygger på massor av brev, artiklar av Alfhild, samt alla lappar hon skrev om allt mellan himmel och gjord. Hon sparade noteringar om alla kontakter hon hade – stort och smått – en skatt som har funnits bevarad och som jag lagt ihop likt ett pussel om ett liv. Trevlig läsning! Hör gärna av dig om du undrar något eller bara vill prata lite om Alfhild! För nu när boken är klar kommer jag nog sakna henne lite.

Boken finns att beställa genom Book on Demand, men i vecka 40-41 borde den finnas att beställa hos alla bokhandlare. Om ytterligare någon vecka kommer den att finnas som e-bok hos BoD.

https://www.bod.se/bokshop/flykten-till-pitea-lena-axelson-larsson-9789180571616

Lämna ett svar